Tiesitkö, että kaihi tulee meille kaikille jossakin elämänvaiheessa?

Harmaakaihin ainoa hoito on leikkaus. Minkään lääkeaineen, luontaistuotteen tai muun valmisteen ei ole todettu ehkäisevän harmaakaihin syntyä. Kaihileikkauksessa silmän oma samentunut linssi eli mykiö poistetaan ja tilalle asetetaan kirkas keinolinssi.

Kaihileikkaus tehdään lähes poikkeuksetta paikallispuudutuksessa, nukutus ei yleensä ole tarpeen. Kyseessä on päiväkirurginen toimenpide, jossa on saatavilla esilääkitys potilaan niin toivoessa.

Kaihileikkaus on maailman yleisin leikkaustoimenpide. Suomessa tehdään vuosittain noin 50 000 kaihileikkausta, joista lähes 10 000 Silmäasemalla.

Silmäasemalla kaihileikkauksia tekevät kokeneet silmäkirurgit, jotka ovat leikanneet satoja jopa tuhansia kaihileikkauksia. Lähes 70 kirurgia yhdessä yli 200 silmätautien erikoislääkärin kanssa varmistavat, että kaihin hoito Silmäasemalla on laadukasta ja vaivatonta.

Silmäaseman silmäsairaaloissa harmaakaihileikkaukseen pääsee jonottamatta joko oman silmälääkärin lähetteellä tai soittamalla meille ja varaamalla ajan sairaalamme kaihikirurgiaan perehtyneen silmälääkärin vastaanotolta.

Tutustu kaihileikkauksia tekeviin Silmäaseman silmäsairaaloihin ja kaihileikkauksen hintaan täällä.

Yksilöllinen suunnittelu vapauttaa silmälaseista

Useimmilla kaihileikkaukseen tulevilla henkilöillä on käytössään silmälasit, joilla korjataan kauko- tai lähinäköä tai molempia.

Silmäaseman silmäsairaaloissa tarjoamme yksilöllisesti juuri sinulle sopivan kaihileikkausmenetelmän. Leikkaus suunnitellaan aina yhdessä leikkaavan lääkärin kanssa. Voit valita yhdessä lääkärin kanssa sinulle parhaiten sopivan kaihileikkauksen. Silmäaseman kaihileikkauksessa voit halutessasi päästä eroon lähi-, kauko- tai moniteholaseista.

Kaihileikkaus

Normaali kaihileikkaus, joka sisältää henkilökohtaisen keskustelun leikkaavan lääkärin kanssa ja esitutkimuksen joko erikseen tai leikkauspäivänä sekä silmän mittauksen keinolinssin määrittämiseksi.

Lopputuloksena näkösi korjaantuu laadukkaalla silmänsisäisellä yksitehoisella keinolinssillä.

Kaihileikkaus Laser

Normaalin kaihileikkauksen lisäksi leikkauksella tavoitellaan +/- 0.75D -tarkkuutta leikkauksen jälkeisessä taitteisuudessa ja kaukolaseista tai lähilaseista eroon pääsyä.

Sisältää henkilökohtaisen keskustelun leikkaavan lääkärin kanssa ja esitutkimuksen, silmän mittauksen keinolinssin määrittämiseksi sekä sarveiskalvon topografia-tutkimuksen.

Lopputuloksena näkösi korjaantuu ja lisäksi saat laadukkaan ja yksilöllisen silmänsisäisen yksitehoisen tai hajataitteisuutta korjaavan erikoislinssin.

Saat tarvittaessa leikkauksen jälkeen tarkentavan lasertoimenpiteen, mikäli haluttuun taitteisuuden tulokseen ei päästä pelkällä kaihileikkauksella.

Sopii hyvin myös pelkän taittovirheen korjaamiseen.

Kaihileikkaus Premium

Normaalin kaihileikkauksen lisäksi leikkauksella tavoitellaan +/- 0.75D -tarkkuutta leikkauksen jälkeisessä taitteisuudessa ja moniteholaseista eroon pääsyä.

Sisältää henkilökohtaisen keskustelun leikkaavan lääkärin kanssa ja esitutkimuksen sekä silmän mittauksen monitehoisen keinolinssin määrittämiseksi.

Lopputuloksena näkökykysi korjaantuu ja saat laadukkaan ja yksilöllisen silmänsisäisen monitehoisen erikoislinssin.

Saat tarvittaessa leikkauksen jälkeen tarkentavan lasertoimenpiteen, mikäli haluttuun taitteisuuden tulokseen ei päästä pelkällä kaihileikkauksella.